Loading map...

Pārdod | Dzīvokļi | Renov.

Ezermalas iela, Rīga, Mežaparks

Pieteikt apskati
  • 2 ist.
  • 4 st.
  • 19.00 m2
26 220 EUR | 1380 EUR/m2 Cenu izmaiņas
Objekts atjaunots: 02.07.2024 | Skatījumi:
Iesaki arī citiem: Jautā ar:
Dzīvokļi | Renov.
Svetlana Kuzmina
(+371) 20003383
Sazināties

Apraksts

Projekts “Ezera SOLO” atrodas Ezermalas ielā 4, Mežaparka apkaimē, kvartālā starp Ezermalas, Viskaļu, Sprukstes un Mailīšu ielām. Šī ēka ir izvietota klusā, zaļā, norobežotā teritorijā ar bruģētiem celiņiem, bērnu rotaļu laukumu un atpūtas zonu un padara šo vietu īpaši pievilcīgu.

500 m no Ķīšezera un tikai 7 km attālumā no Rīgas centra ēka ir lielisks piemērs veiksmīgai rekonstrukcijai – 1970. gadā celtais nams ir pilnībā atjaunots, piešķirot tam mūsdienīgu izskatu, renovējot fasādi un pilnībā nomainot iekšējās komunikāciju sistēmas. Projekts ir lielisks piemērs lakoniskai un mūsdienīgai ēkas atjaunošanai, apvienojot trīs koncepcijas: kompaktumu, minimālismu un izmaksu ietaupījumu dzīvošanai.

Iegādei tiek piedāvāti 105 kompakti studiju tipa vai divu istabu dzīvokļi, kuru platība ir no 15,7 līdz 34,5 m2. Dzīvokļiem (30) ar pilno augstas kvalitātes iekšējo apdari ir lamināta grīda EGGER 33. klase, nokrāsotas sienas un griesti, pilnībā aprīkota vannas istaba. Jums tikai atliek izvēlēties un pasūtīt mēbeles.

Dzīvokļiem ar pelēko apdari (75) ir visas nepieciešamās komunikācijas, apkures sistēma, elektrība, kanalizācija, aukstā ūdens ievade vannas istabā un virtuvē, ūdens, elektrības un apkures skaitītāji, ārdurvis un palodzes. Šie dzīvokļi ļauj iedzīvotājiem īstenot savas dizaina ieceres.

Par papildus maksu iespējams iegādāties autostāvvietu, cena - 5000 EUR.

Dzīvokļi projektā “Ezera SOLO” ir ideāla mājvieta tiem, kas novērtē dabas tuvumu, baudot ērtu piekļuvi visām pilsētas daļām. Šī dzīvesvieta ir perfekta izvēle jauniešiem ar aktīvu dzīves stilu, kā arī jaunām ģimenēm, kas tikko uzsāk savu dzīves ceļu, nodrošinot komfortu un modernu vidi ikdienas dzīvei.

Projekts izceļas kā lieliska investīciju iespēja, pateicoties tā tuvumam esošām vairākām augstskolām, kas garantē nepārtrauktu pieprasījumu pēc īres dzīvokļiem. Apkārtnē atrodas RTU Transporta un mašīnzinību fakultāte, Nacionālās Aizsardzības akadēmija, Valsts policijas koledža un Sporta pedagoģijas akadēmija. Šo izglītības iestāžu klātbūtne padara “EZERA SOLO” īpaši pievilcīgu studentiem un akadēmiskajam personālam, kas vēlas dzīvot netālu no savām mācību vai darba vietām, nodrošinot stabilu īres tirgu un lielisku atdevi no investīcijām.

Lifts
Balkons/Lodžija
Autostāvvieta
Mēbelēts
Bez mēbelēm
Studio
Garderobe
Kamīns
Gāzes apkure
Vanna
Duša
Pirts/Sauna
Baseins
Mansards
Kapitālais remonts

Līdzīgi īpašumi